#307 Open in webbrowser

Closed
opened 3 days ago by tretornaz · 4 comments
tretornaz commented 3 days ago

Description - describe the bug / feature / suggestion in brief :

I have a gitea on a lan network, wich have only the http port open (80). So i don’t use the https port. When i use gitnex for list my deposit, i have a submenu wich offer me the possibility to open the deposit in a webbrowser. But when i launch this, the webbrowser open my deposit with an https url wich don’t rule in my case.

Expected behaviour - describe what should be the expected result :

the expected behaviour was the webbrowser launch the url with the http url.

GitNex version : 2.4.1 / build 91

Gitea version : 1.12.0+dev-33-gc61b90253

Android version : 8.1.0

Screenshots - if any:

Logs - if any :

#### Description - describe the bug / feature / suggestion in brief : I have a gitea on a lan network, wich have only the http port open (80). So i don't use the https port. When i use gitnex for list my deposit, i have a submenu wich offer me the possibility to open the deposit in a webbrowser. But when i launch this, the webbrowser open my deposit with an https url wich don't rule in my case. #### Expected behaviour - describe what should be the expected result : the expected behaviour was the webbrowser launch the url with the http url. #### GitNex version : 2.4.1 / build 91 #### Gitea version : 1.12.0+dev-33-gc61b90253 #### Android version : 8.1.0 #### Screenshots - if any: #### Logs - if any :
tretornaz changed title from Open in naviguator to Open in webbrowser 3 days ago
mmarif commented 3 days ago
Owner

Hi @tretornaz

Is the URL correct except the https part?

Hi @tretornaz Is the URL correct except the https part?
tretornaz commented 3 days ago
Poster

Hi @mmarif, absolutely, for that i show the page on the webbrowser, i just need to remove the “s” of the https.

Hi @mmarif, absolutely, for that i show the page on the webbrowser, i just need to remove the "s" of the https.
mmarif commented 3 days ago
Owner

Thanks for the confirmation.

Will fix this soon.

Thanks for the confirmation. Will fix this soon.
mmarif added this to the 2.5.0 milestone 3 days ago
mmarif added the
Bug
label 3 days ago
tretornaz commented 3 days ago
Poster

Thank’s for GitNex!

Thank's for GitNex!
Sign in to join this conversation.
No Milestone
No Assignees
2 Participants
Due Date

No due date set.

Dependencies

This issue currently doesn't have any dependencies.

Loading…
Cancel
Save
There is no content yet.